Koop 1 Snickers winterjas en krijg 1 toffe winterkit extra!

Actie Snickers winterjas 2023: koop er een en krijg een gratis extra winterkit.

Ben je klaar om de winterkou knus en in stijl te trotseren? Dan hebben we goed nieuws! Voor jou heeft De Veldbloem een selectie winterjassen van Snickers Workwear in de aanbieding. We zijn blij de Actie Snickers Winterjas 2023 te kunnen aankondigen.

Voor een beperkte tijd bieden we een speciale promotie op twee van onze Snickers winterjassen. Koop er één van en ontvang een gratis kit gevuld met drie winteraccessoires:

  • wintermuts met daarop het Snickers-logo
  • thermobeker
  • 3-pack kousen

Deze kit – met een waarde van 42 euro (excl. btw) – is de perfecte aanvulling op je nieuwe winterjas. Je houdt er niet alleen jezelf maar ook je drankjes mee warm.

Onze tip? Wacht niet te lang - deze Actie Snickers Winterjas 2023 is alleen geldig zolang de voorraad strekt.

Onze tweede tip? Laat het koude weer je niet onvoorbereid vangen. Upgrade je wintergarderobe vandaag nog en profiteer tezelfdertijd van onze onweerstaanbare Actie Snickers Winterjassen.

Actie Snickers Winterjas 2023 geldig op 2 kwaliteitsjassen

De Actie Snickers Winterjas 2023 is geldig op de volgende jassen. Koop je er één van, dan krijg je die fijne extra winterkit gratis en voor niets erbij. Een mooi cadeau van 42 euro (excl. btw).

Snickers 1100 AllRound 37.5 isolerend jack

Het Snickers 1100 AllRound 37.5 isolerend jack is jouw ultieme metgezel in koude omstandigheden.

  • De 37.5®-technologie reguleert je lichaamswarmte optimaal. Dat betekent dat je de hele dag door warm blijft en dus ook comfortabel werkt.
  • Met deze isolerende werkjas zit je goed, of je nu profielen maakt of ander fysiek werk doet. Hij combineert bescherming en flexibiliteit.
  • Doordat de kraag gevoerd is met knus fleece ervaar je extra warmte en comfort. Geloof ons vrij, je zal er elke winterdag naar uitkijken om deze jas aan te trekken. Geen rillingen of ongemak meer, gewoon pure gezelligheid die je op de been houdt.
  • Hoe zwaar je werk ook is, deze jas kan het aan. De CORDURA®-verstevigingen maken hem duurzaam en zorgen ervoor dat hij lang meegaat. De voorgebogen mouwen zorgen voor bewegingsvrijheid zodat je je taken moeiteloos en efficiënt kunt uitvoeren.
  • De jas is ook heel veilig. De reflecterende details zorgen ervoor dat je zelfs bij weinig licht zichtbaar bent. Zo blijf je altijd veilig en beschermd.
  • De ID-kaarthouder in de borstzak zorgt voor een eenvoudige identificatie zodat je je werkzaamheden soepel kunt uitvoeren.

En wat wij het allerbelangrijkste vinden? Met zijn strakke zwarte ontwerp straalt deze jas stijl en professionaliteit uit. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit en mode. Wie deze jas draagt onderscheidt zich op de best mogelijke manier van de massa.

Met de Snickers 1100 AllRound 37,5 geïsoleerde jas, en onderdeel van de Actie Snickers Winterjas 2023, blijf je warm, comfortabel en productief.

 

Snickers 1102 AllRound waterproof 37.5 isolerend jack

Ook deze Snickers 1102 AllRound 37.5 isolerende jas is een superoplossing om warm en droog te blijven in elk weertype. Met deze jas investeer je in comfort en functionaliteit.

  • Deze waterdicht geïsoleerde werkjas is ontworpen voor dagelijks comfort in koude en natte omstandigheden. Dankzij de 37.5®-technologie blijf je de hele dag droog en comfortabel. De getapete naden en afneembare capuchon verhogen de waterdichtheid nog meer. Jij blijft altijd beschermd tegen de elementen.
  • Deze jas houdt je niet alleen droog maar ook warm. De 37.5®-padding en 3D-meshvoering op de rug zorgen voor een goede isolatie zodat je zelfs onder de zwaarste omstandigheden warm blijft. Door de voorgebogen mouwen en stretchpanelen op de achterkant van de schouders kan je makkelijk bewegen. Je werkt dus zonder beperkingen.
  • Comfort is en blijft belangrijk. Dat weet Snickers Workwear maar al te goed. Net daarom heeft deze jas een lage rug en manchetten voor extra comfort. De hoge windbeschermende kraag is met fleece gevoerd, de elastische binnenmanchetten met duimopeningen zorgen voor extra warmte en bescherming tegen de elementen. Nooit meer bevriezen in de wind of regen.
  • Ook hier is veiligheid een topprioriteit. De jas is voorzien van reflecterende accenten zodat je ook bij weinig licht goed zichtbaar bent.
  • De borstzak met ritssluiting en bevestiging voor ID-kaarten bieden een veilige en handige opbergmogelijkheid voor je spullen.

Laat het weer je niet tegenhouden om je beste werk te doen. Investeer in deze must-have jas – onderdeel van de Actie Snickers Winterjas 2023 – en blijf comfortabel, droog en productief bij al je buitenwerk.

Profiteer je van deze Actie Snickers Winterjas 2023?

Doen! Koop een van bovenstaande jassen en krijg er een perfecte winterkit bestaande uit een wintermuts, thermobeker en 3-pack kousen ter waarde van 42 euro (excl. btw) gratis bovenop.

Profiteer van dit onweerstaanbare aanbod en shop nu. Bestel deze essentiële werkkleding vandaag nog en ervaar morgen al het verschil dat deze jas maakt in je dagelijkse werkleven.

 

 

 

 

Vorig bericht Volgend bericht