Dolle Actiedagen bij De Veldbloem: 25% Korting op Alles!

 

De Dolle Actiedagen, waarbij we je verwennen met een geweldige korting van 25% op alles in onze winkel, is het perfecte moment om je werkkledingkast aan te vullen of te vernieuwen met topkwaliteit items tegen ongelooflijke prijzen.

De Dolle Actiedagen vinden plaats van maandag 17 juni ’24 t.e.m. zaterdag 29 juni ‘24 in onze winkel in de Groendreef te Aalter. Zorg dat je deze data in je agenda markeert en kom langs om te profiteren van de geweldige aanbiedingen.

De Veldbloem Selectie: 3 Stretch Werkbroeken onder de €100

Dé juiste werkbroek voor u. Dat is een broek die u comfort en efficiëntie biedt, maar die natuurlijk ook binnen budget valt. Een stretch werkbroek tikt zeker de eerste twee vinkjes maar kan al wel eens een flink bedrag kosten. Daarom hebben we bij De Veldbloem drie topmodellen voor u geselecteerd die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook betaalbaar. Deze stretch werkbroeken bieden u de flexibiliteit en duurzaamheid die u nodig heeft, allemaal voor minder dan €100.

Outlet Corner bij De Veldbloem: Grote Stockverkoop van Werkkledij voor Kleine Prijzen met Extra 20% Korting!

Grote Stockverkoop bij De Veldbloem: Extra 20% Korting op Outletprijzen!

Bij De Veldbloem bieden we in onze Outlet Corner hoogwaardige werkkledij van topmerken zoals Snickers Workwear, Fristads en Blåkläder aan tegen sterk verlaagde prijzen. En nu krijg je tijdelijk extra 20% korting op de al gereduceerde outletprijzen! Of je nu op zoek bent naar werkbroeken, T-shirts, werkschoenen of jassen, je vindt het bij ons.

Uw oude werkbroek is €15 waard!

Korting van €15 bij inleveren oude Snickers Workwear, Blåkläder of Fristads werkbroek. Geldig tot 30 april 2024. Upgrade je werkkledij voor een duurzamere toekomst! Niet cumuleerbaar met andere kortingen. Enkel geldig in de winkel.
Ruim je kast op en bespaar €15! Ruil je oude Snickers Workwear, Blåkläder of Fristads werkbroek in voor een nieuwe en ontvang direct korting. Geldig tot 30 april 2024. Upgrade je werkkledij en draag bij aan een duurzamere toekomst! Niet cumuleerbaar met andere kortingen. Enkel geldig in de winkel.

Ontdek de Ultieme Werkshorts van Snickers Workwear

Gratis cooler backpack bij de veldbloem

Bij De Veldbloem streven we ernaar hoogwaardige werkkledij aan te bieden die voldoet aan de eisen van moderne professionals. Snickers Workwear is altijd onze eerste keuze vanwege hun betrouwbaarheid, comfort en functionaliteit. Daarom willen we graag vier van hun topwerkshorts in de schijnwerpers zetten, zodat jij klaar bent voor elke klus. En als kers op de taart biedt Snickers Workwear momenteel een onweerstaanbare actie aan: bij aankoop van 2 werkshorts ontvang je een GRATIS Cooler Backpack!

Broekenactie Snickers Workwear: Bij aankoop van 2 werkbroeken = 2-pack T-shirts gratis

werkbroeken actie snickers workwear

Professionals opgelet! Bij Snickers Workwear krijg je nu bij aankoop van 2 werkbroeken een gratis 2-pack T-shirts. Deze actie is perfect voor comfortabele en duurzame werkkleding. Snickers Workwear staat bekend om hun kwaliteit en vakmanschap, met slimme functies voor optimaal comfort. Mis deze kans niet en breid je werkgarderobe uit met deze geweldige actie!

Outlet corner bij De Veldbloem: Grote Stockverkoop van werkkledij voor kleine prijzen!

outlet sale veldbloem

De Veldbloem organiseert een grote stockverkoop in hun Outlet Corner met ongelooflijke kortingen op topmerken zoals Snickers, Fristads en Havep. Werkkleding van deze merken staat bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Het assortiment is divers en geschikt voor verschillende omstandigheden en werkzaamheden. Kom langs en profiteer van de kleine prijsjes. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt! Bij besteding van €100 of meer krijg je 10% korting op de nieuwe collectie.

Een Fristads werkbroek, altijd een goed idee!

Fristads Fusion FAS255K Jogger 2687

Fristads is een gerenommeerd merk voor werkkledij, bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Ze hebben een nieuw assortiment met verbeterde werkbroeken, waaronder de GS25. Deze broek biedt alles wat je nodig hebt, inclusief handige zakken en gemaakt van deels gerecycled materiaal. Daarnaast zijn er nog andere interessante opties zoals de Craftsmen Jogger 2687, Fusion en FAS255K. Deze broeken bieden comfort, functionaliteit en veiligheid. Kiezen voor Fristads betekent investeren in duurzaamheid en kwaliteit. Neem contact op voor meer informatie of bekijk ons assortiment van bovenkledij om je outfit compleet te maken. We bieden ook mogelijkheden voor borduren en bedrukken om jouw werkkledij uniek te maken.