Broekenactie Snickers Workwear: Bij aankoop van 2 werkbroeken = 2-pack T-shirts gratis

werkbroeken actie snickers workwear

Professionals opgelet! Bij Snickers Workwear krijg je nu bij aankoop van 2 werkbroeken een gratis 2-pack T-shirts. Deze actie is perfect voor comfortabele en duurzame werkkleding. Snickers Workwear staat bekend om hun kwaliteit en vakmanschap, met slimme functies voor optimaal comfort. Mis deze kans niet en breid je werkgarderobe uit met deze geweldige actie!

Outlet corner bij De Veldbloem: Grote Stockverkoop van werkkledij voor kleine prijzen!

outlet sale veldbloem

De Veldbloem organiseert een grote stockverkoop in hun Outlet Corner met ongelooflijke kortingen op topmerken zoals Snickers, Fristads en Havep. Werkkleding van deze merken staat bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Het assortiment is divers en geschikt voor verschillende omstandigheden en werkzaamheden. Kom langs en profiteer van de kleine prijsjes. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt! Bij besteding van €100 of meer krijg je 10% korting op de nieuwe collectie.

Een Fristads werkbroek, altijd een goed idee!

Fristads Fusion FAS255K Jogger 2687

Fristads is een gerenommeerd merk voor werkkledij, bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Ze hebben een nieuw assortiment met verbeterde werkbroeken, waaronder de GS25. Deze broek biedt alles wat je nodig hebt, inclusief handige zakken en gemaakt van deels gerecycled materiaal. Daarnaast zijn er nog andere interessante opties zoals de Craftsmen Jogger 2687, Fusion en FAS255K. Deze broeken bieden comfort, functionaliteit en veiligheid. Kiezen voor Fristads betekent investeren in duurzaamheid en kwaliteit. Neem contact op voor meer informatie of bekijk ons assortiment van bovenkledij om je outfit compleet te maken. We bieden ook mogelijkheden voor borduren en bedrukken om jouw werkkledij uniek te maken.

20% Black Friday korting op uw favoriete workwear

20% Black Friday korting op uw favoriete Snickers Blakläder Sievi Sixton werkkledij

Vanaf vrijdag 24/11 tem maandag 27/11 profiteer je van 20% Black Friday korting op uw favoriete werkkledij.  Kom langs en scoor uw nieuwe werkkledij met een mooie korting.  Geen tijd om langs te komen?  Bezoek onze website www.develdbloem.be, de korting verschijnt automatisch in jouw winkelmandje.