Herkenbaarheid en bedrijfsprofilering zijn belangrijk voor elke ondernemer. Laat daarom al uw kledij borduren of bedrukken met uw logo of contactgegevens.Voeg een afbeelding toe aan de artikels die u in uw winkelmandje legt en vermeld kleur en afmetingen samen met andere opmerkingen.

Wij maken een offerte op uw maat. Heeft u reeds kledij en wil u deze alsnog laten personaliseren? Kom dan gerust eens langs in onze winkel!

Borduren van textiel

Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van borduren van werk- of vrijetijdskledij. Onze borduurstudio is uitgerust met meerdere Toyota Expert borduurmachines die garant staan voor een kwalitatieve borduring.

Het aantal kleuren heeft geen invloed op de prijs

Uw logo of tekst wordt omgezet in “borduurtaal” en het aantal steken is bepalend voor de prijs. Of u als particulier 1 stuk of als bedrijf een grotere oplage wil laten borduren, wij starten voor beiden op zonder meerkost voor de particulier met 1 stuk.

Een borduring is een personalisatie van hoogste kwaliteit met een lange levensduur, ideaal voor bv een jas of kledij die veelvuldig gewassen wordt.

   

Bedrukken van textiel

De Veldbloem is gespecialiseerd in het bedrukken van textiel. Ook voor 1 stuk starten wij op, zonder meerkost. We beschikken over 2 verschillende methodes wat ons bijzonder flexibel maakt.

Voor kleine oplages (tot 20 stuks)

Zelfs voor 1 stuk en in een beperkt aantal kleuren, maken we het logo of de tekst aan via een digitaal gestuurde plotter. Deze tekst of logo wordt dan rechtstreeks op de kledij aangebracht.

Voor grotere oplages (min 25 stuks)

Hierbij werken we met “heat seal tranfers”. Deze tranfers zijn zeefdruk labels die digitaal aangemaakt zijn en dan via een pneumatische pers aangebracht worden op de kledij. Het grote voordeel hierbij is dat de kwaliteit kan aangepast worden aan de kledij.

Zo kunnen de transfers bv van een strech kwaliteit zijn waardoor de bedrukking met de kledij mee ‘rekt’ en niet scheurt of geen barstjes vertoont. Elke reeks bedrukkingen kan zo aangepast worden aan de soort van textiel. Bepaalde stoffen, zoals fleece of breiwerk, zijn minder ideaal om te bedrukken.