Een Fristads werkbroek, altijd een goed idee!

Vernieuwde en duurzame werkkledij

Fristads Fusion jogger 2687 FAS255K

Wie al eens langkwam in onze winkel of ons volgt via sociale media weet dat Fristads een grote partner is in ons verhaal. Ruim 100 jaar maakt Fristads werkkledij van hoge kwaliteit voor professionele gebruikers, steeds met innovatie en duurzaamheid als hun drijfveer.

Het assortiment bevat zowel klassieke als moderne kledij voor verschillende sectoren. Steeds met één constante: alles moet voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en comfort.

Fristads is het eerste bedrijf ter wereld dat de milieu-impact van kleding meet. Fristads Green is een concept van werkkleding waarbij de hele productieketen wordt gekenmerkt door milieubewustzijn en innovatie om de voetafdruk op het milieu te minimaliseren.

Vernieuwing is, in de huidige wereld, nu eenmaal nodig. De topwerkbroek van Fristads en onze jarenlange bestseller, de PS25, komt dan ook in een nieuw jasje te zitten. 

Ken je de PS25 nog? Jarenlang dé favoriete broek van de vakman, maar zoals vele klassiekers, niet meer up to date. Dat hebben ze bij Fristads goed begrepen, maak kennis met de nieuwe GS25! Dezelfde hoge kwaliteit zoals je van Fristads gewend bent, maar in een verbeterd en nieuw jasje.

 

GS25

Deze werkbroek heeft het allemaal. Volledig uitgerust met alle nodige hulpmiddelen zoals 2 loshangende CORDURA®-zakken, 2 voorzakken, 2 CORDURA®-verstevigde achterzakken, hamerlus aan beide zijden en een rechterbeenzak met duimstokzak.

 GS25 functies

 

De stof is vervaardigd uit gedeeltelijk gerecycled materiaal en mechanische stretch. De duurzame stof in combinatie met de stretch zorgt voor enorm draagcomfort.

De kwaliteit van het materiaal bepaalt hoe lang een kledingstuk meegaat, maar ook het ontwerp kan de levensduur bepalen. Een kledingstuk dat goed past en een traditioneel ontwerp heeft, zal minder snel door de gebruiker worden weggegooid dan een kledingstuk dat uit de mode raakt.

Een actie voor de lancering van deze nieuwe Fristads werkbroek?

Natuurlijk! Bij aankoop van 2 broeken GS25 geniet u 10% korting en ontvangt u een handige Fristads rugzak.

Uiteraard zijn er meer interessante Fristads werkbroeken, we geven u hierbij een kort overzicht

Fristads Craftsmen Jogger 2687: Comfortabel en Stijlvol

De Craftsmen Jogger 2687 is een werkbroek die speciaal is ontworpen voor vakmensen die veel bewegingsvrijheid nodig hebben tijdens hun werkzaamheden. Het elastische materiaal zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt buigen, strekken en knielen zonder beperkingen. Bovendien heeft deze broek een moderne uitstraling waardoor je er ook nog eens stijlvol uitziet op de werkvloer.

Craftsmen Jogger 2687

Wat deze broek extra bijzonder maakt, is het feit dat hij gemaakt is van gerecyclede materialen. Door gebruik te maken van gerecyclede vezels draagt Fristads bij aan een duurzamere toekomst en vermindert het de impact op het milieu. Met deze broek maak je dus niet alleen een goede keuze voor jezelf, maar ook voor onze planeet.

 

Fristads Fusion: Functionaliteit en Veelzijdigheid

De Fristads Fusion is een veelzijdige werkbroek die geschikt is voor diverse werkomstandigheden. Of je nu in de bouw, logistiek of industrie werkt, deze broek biedt de functionaliteit en duurzaamheid die je nodig hebt. Het materiaal van de broek is slijtvast en bestand tegen vuil, waardoor hij lang meegaat en je er altijd professioneel uitziet.

Fristads Fusion 2552 4555

Wat deze broek echt onderscheidt, is het innovatieve ontwerp met strategisch geplaatste zakken en extra verstevigingen op kwetsbare plekken zoals knieën en zitvlak. Hierdoor kun je al je gereedschap en accessoires gemakkelijk bij je dragen zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Met de Fristads Fusion werkbroek ben je goed voorbereid op elke klus.

 

Fristads FAS255K: Veiligheid boven Alles

Veiligheid op de werkvloer staat voorop, vooral wanneer je werkt in een omgeving waar risico's aanwezig zijn. De Fristads FAS255K is een werkbroek die speciaal is ontworpen om optimale bescherming te bieden zonder concessies te doen aan comfort.

Fristads FAS 255K

Deze broek voldoet aan verschillende veiligheidsnormen, zoals EN ISO 20471 (zichtbaarheid), EN 14404 (kniebescherming) en EN 1149-5 (antistatische eigenschappen). Daarnaast heeft hij ook nog eens handige zakken waarin je al je benodigdheden kunt opbergen.

Duurzaamheid staat ook bij deze broek hoog in het vaandel. Het materiaal is gemaakt van gerecyclede polyestervezels, waardoor hij niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook nog eens comfortabel draagt. Met de Fristads FAS255K werkbroek kun je met een gerust hart aan de slag, wetende dat je goed beschermd bent.

Conclusie: Kies voor Duurzaamheid en Kwaliteit met Fristads Werkbroeken

Of je nu kiest voor de Craftsmen Jogger 2687, de Fusion of de FAS255K, je kunt erop vertrouwen dat je een hoogwaardig product krijgt dat lang meegaat en bestand is tegen zware omstandigheden. Bovendien draag je met de aanschaf van een Fristads werkbroek bij aan een duurzamere toekomst door het gebruik van gerecyclede materialen.

Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog de keuze voor duurzame werkkledij van Fristads en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit die deze broeken bieden. Investeer in jouw veiligheid én in een betere wereld

Nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder. 

Bovendien hebben we bij De Veldbloem een uitgebreid assortiment bovenkledij om je tenue compleet te maken. 

Wil je het echt helemaal af hebben? Dan tonen we ook graag de mogelijkheden van borduren en bedrukken zodat de gekozen werkkledij ook helemaal JOUW werkkledij wordt.

Vorig bericht Volgend bericht