Focus op koelte

De verschuiving van de seizoenen vraagt om een verandering van focus. Van heet en droog naar koel en droog. In de zomermaanden heb je werkkleding nodig die je huid laat ademen. De Snickers kledij met de 37.5® technologie als basis is uiterst geschikt voor het afvoeren van vocht van het lichaam en houdt je zo droog. Het is de moeite om de shorts en piratenbroeken te bekijken want ze bieden betere ventilatie en een grotere bescherming van de huid en knieën omdat de wat langere pijpen van deze shorts nog kniestukzakken hebben.

En als je er nog tijdig bij bent, geniet je van de zomeractie van Snickers Workwear!

 

Ontdek 3023 RipStop bermuda

Een korte broek met holsterzakken:

Versla de warmte in deze werkshorts gemaakt van superlichte en toch duurzame rip-stop stof. Beschikt over een geavanceerde snit met Twisted Leg™ design, Cordura® verstevigingen en een reeks zakken, inclusief holsterzakken en GSM vak.

Online shop

3023 Snickers RipStop bermuda

 

Ontdek 6100 Service short

Maak indruk, ook in de hitte. Draag dit verbazingwekkende short, met een moderne snit voor superieur koel werkcomfort. Combineert de juiste functies met veel ruimte voor uw bedrijfslogo.

Grote zakken aan de voor- en achterkant en op het dijbeen, met smartphonezak en eenvoudige toegang tot pennenvakken

Online shop

 6100 Sevice short

 

Ontdek 6102 LiteWork

37.5® Korte broek

Superlichte sneldrogende werkshorts, die je koel houdt in de hitte. Met een geavanceerd design met de 37.5® technologie, ultralichte ritsen en stretchinzet in het kruis voor maximale ventilatie en droog werkcomfort.

Online shop

6102 Lite Work

Vorig bericht Volgend bericht