In laagjes gekleed voor optimaal comfort

Het is niet zo moeilijk om je warm te kleden wanneer het koud is. Maar om juist gekleed te gaan wanneer je moet werken in koude omstandigheden vraagt wat meer overdenking. Want hard werken betekent ook vaak zweten. Dat zweet koelt af als je rust, bijvoorbeeld tijdens een pauze of als je ergens op moet wachten. En ineens heb je het koud. Wat je nodig hebt in deze situatie is goede ventilatie en de mogelijkheid om de warmte van je lichaam te reguleren. 

Daarom adviseren wij om bij koud weer in drie lagen te kleden om warm, droog en comfortabel te blijven.

Blijf droog om warm te blijven

Wat je direct op de huid draagt is de sleutel tot droog en geventileerd blijven. Kledingstukken voor de ‘base layer’ bieden een naadloos comfort en fantastische pasvorm, maar met verschillende mate van ventilatie en warmte, afhankelijk van hoe actief je bent op je werk. Volgende producten uit het gamma zijn ideaal voor die onderste laag: Flexi Work, Flexi Work Wool of LiteWork 37.5® voor actief vochttransport.

Hou de warmte vast

Luchtige materialen zijn uitstekend als tussenlaag. De kleding van Snickers Workwear is ontworpen om te isoleren door middel van een luchtzak rond je lichaam die je warm houdt. Kies uit het brede assortiment kledingstukken voor de warme mid-layer van materialen zoals micro fleece, fleece, dons en wattering.

Een shell om de elementen te weerstaan.

De laatste stap om goed gekleed te gaan is een buitenlaag van een hoge kwaliteit, die een betrouwbare bescherming biedt tegen wind en water. Kies kleding die waterdicht is en ademt, maar wel sterk is en bestand tegen de slijtage van hard werken, zodat je droog, warm en comfortabel blijft in koude, winderige en natte omstandigheden.

Vorig bericht Volgend bericht