Klaar voor de eerste lente actie bij De Veldbloem?

Blaklader lente acties werkbroek

De zomer komt eraan en dat betekent bij De Veldbloem dat het tijd is om je garderobe aan te vullen met kwaliteitsvolle werkshorts. Bij Blåkläder, de toonaangevende producent van werkkleding, hebben ze een aantal geweldige acties voor je in petto. Of je nu een bouwvakker, timmerman, elektricien of een andere professional bent, Blåkläder heeft de perfecte shorts voor jou. En met de nieuwe zomeracties wordt het nog aantrekkelijker om jezelf te verwennen met een paar nieuwe shorts. Wat mag je verwachten?

  • GRATIS limited cap T.W.V. €20.90 (excl. btw) bij aankoop van de 1598 Short met stretch en spijkerzakken
  • GRATIS limited T-shirt T.W.V. €15.90 (excl. btw) bij aankoop van de 1437 Service short met denim stretch

 

Gratis Limited Cap bij aankoop van de 1598 Short met stretch en spijkerzakken

Gemaakt van duurzaam materiaal biedt deze 1598 Short met stretch en spijkerzakken een uitstekende pasvorm en comfort. De panelen gemaakt van fantastisch 4-weg stretchmateriaal aan de voorkant, juk achter, en 2-weg-stretchmateriaal in het kruis zorgen ervoor dat je vrij kunt bewegen, terwijl de spijkerzakken voldoende opbergruimte bieden voor je gereedschap en andere benodigdheden.

Als je werk concentratie en bewegingsvrijheid vereist, dan is deze short echt iets voor jou. En als kers op de taart krijg je er een Limited Cap bij, zodat je er niet alleen goed uitziet, maar ook beschermd bent tegen de zon. 

Gratis cap bij aankoop blaklader werkshort

 

Gratis Limited T-shirt bij aankoop van de 1437 Service short met denim stretch.

Deze werkshort is speciaal ontworpen voor mensen in de service-industrie, zoals horecamedewerkers, monteurs en schoonmakers. Gemaakt van Denim-stretch met panelen van 4-weg stretchstof in het kruis, voorkant en op het zitvlak zorgt deze 1437 Service short met denim stretch voor comfort op de werkvloer. Met potlood-en pennenzak zowel voor links-als rechtshandigen en de elastische taille staat bewegingsvrijheid voorop. Wat deze werkshort ook breed inzetbaar maakt is dat deze ook verkrijgbaar in damesmodel 7137.

Koop nu deze 1437 Service short met denim stretch en met het gratis Limited T-shirt ben je helemaal klaar om de zomer in stijl tegemoet te gaan. 

Gratis T-shirt bij aankoop blaklader werkshort

 

Kwaliteitsvolle werkkleding voor echte professionals

Blåkläder staat bekend om zijn kwaliteitsvolle werkkleding en deze werkshorts zijn geen uitzondering. De shorts zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage en intensief gebruik. Ze zijn ontworpen met het oog op functionaliteit en bieden voldoende opbergruimte en bewegingsvrijheid. Of je nu op de bouwplaats staat, aan het klussen bent in huis of gewoon actief bezig bent in je werk, met Blåkläder shorts ben je altijd goed voorbereid.

Ben je op zoek naar werkkledij die echt tegen een stootje kan? Dan is Blaklader hét merk voor jou! Met hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid ben je verzekerd van de beste bescherming tijdens het werken.

 

Profiteer van zomerse acties

Bij Blåkläder begrijpen ze dat professionals kleding nodig hebben die niet alleen functioneel en duurzaam is, maar ook comfortabel en stijlvol. Met hun zomeracties laten ze zien dat ze zich bewust zijn van de behoeften van hun klanten en zich inzetten om aan die behoeften te voldoen. Dus waar wacht je nog op? Ga naar De Veldbloem, de officiële Blåkläder dealer, om te profiteren van deze geweldige acties en jezelf te trakteren op kwaliteitsvolle werkshorts en meer.

Klaar voor de nieuwe zomerse acties bij Blåkläder? Wacht niet langer en geef je garderobe een upgrade met de beste werkkleding die er is. Met de gratis Limited Cap en T-shirt bij aankoop van geselecteerde shorts, is er geen beter moment om te je Blåkläder outfit te scoren bij De Veldbloem!

Dus wees slim en profiteer vandaag nog van deze geweldige aanbiedingen. Je zult er geen spijt van krijgen!

 

Vorig bericht Volgend bericht