Professionele uitstraling met gepersonaliseerde werkkledij!

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun werkkledij te personaliseren.  Het verhoogt niet alleen de herkenbaarheid, het oogt heel professioneel en is een interessant reclamemiddel. Uw medewerkers dragen met trots uw naam en tegelijk de waarden die voor uw bedrijf belangrijk zijn.  Daarbovenop is werkkledij fiscaal aftrekbaar. De Veldbloem heeft al meer dan 20 jaar ervaring met professionele werk- en vrijetijdskledij en is al 15 jaar specialist in het borduren ervan.

Dankzij deze jarenlange ervaring met het borduren van werkkleding kunnen wij u hierin uitgebreid adviseren. Siska is onze specialist in het borduuratelier. Zij weet perfect welke stof nodig is om een subliem borduurresultaat af te leveren want borduren is niet zomaar een logo of naam op een stuk textiel plaatsen.

Afgelopen jaar werd er geïnvesteerd in een high tech borduurmachine waardoor alle toepassingen mogelijk zijn: naast de personalisatie van werk – en vrijetijdskledij, kan u ook uw schoenen, laarzen, zadeldoeken en paardendekens voorzien van uw logo!

Wij hebben een grote borduurcapaciteit, maar ook voor kleine aantallen, kan u bij ons terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Aarzel niet om contact op te nemen. Wij zorgen samen voor een optimale uitstraling van uw bedrijf.

Vorig bericht Volgend bericht