Snickers workwear shorts: nu 2 kopen + 2 T-shirts gratis!

Krijg 2 gratis T-shirts bij aankoop van 2 Snickers workwear shorts.

Snickers workwear shorts – of Snickers werkshorts – zijn een geweldig accessoire op de werkvloer. Want deze lichtgewicht korte werkbroeken komen enorm van pas op warme dagen, of als je extra mobiliteit nodig hebt om je werk goed uit te voeren.

Het maakt niet uit of je nu buiten werkt, in de werkplaats of in een magazijn, Snickers shorts zijn altijd duurzaam en functioneel.

Nu is trouwens hét moment om je shorts te kopen. Want koop je NU 2 Snickers werkshorts, dan krijg je er meteen GRATIS 2 prachtige kwaliteitsvolle Snickers T-shirts bij ter waarde van 21,95 euro (excl. btw). Profiteer ervan!

Groot aanbod Snickers werkkledij, ook shorts met stretch

De Snickers workwear shorts zijn gemaakt uit lichtgewicht materialen. Ze bestaan uit sneldrogende en ademende stoffen die je koel houden in een warme omgeving.

Hoewel de shorts bestaan uit licht materiaal zijn de verstevigde naden en stabiele holsterzakken met buitenvakken ideaal om je gereedschap veilig op te bergen tijdens het werk. Door de reeks zakken heb je je gereedschap en andere essentiële items – zoals pennen en mobiele telefoon – altijd binnen handbereik, mét eenvoudige toegang.

Elke korte werkbroek is gemaakt van kwaliteitsstof, heeft een geavanceerde snit, en biedt superieure bescherming tegen slijtage en zware omstandigheden. Je kan erop vertrouwen dat dit product bestand is tegen elke taak die op zijn pad komt.

Groot aanbod Snickers werkshorts voor mannen én vrouwen

Snickers biedt je een breed scala van opties aan zodat je je werk veilig en comfortabel kan uitvoeren.

Bij De Veldbloem vind je een grote selectie Snickers workwear shorts voor mannen én vrouwen, ook online te bestellen in onze webshop. Je vindt ze in alle mogelijke variaties, van high-visibility – of hoge zichtbaarheid – voor nachtwerkers, tot rekbare materialen die met je lichaam meebewegen wanneer je buigt.

Het maakt niet uit of je man of vrouw bent, je vindt zeker een werkshort die je past. Ook in soepele stretch stof die een superieur comfort garandeert.

Je kan kiezen uit verschillende maten – van een ruime tot strakkere pasvorm – en kleuren. Geef je de voorkeur aan de klassieke look van zwarte shorts? Dan kan dat. Onze selectie van donkerkleurige opties zorgt ervoor dat je er slim en professioneel uitziet, zonder afbreuk te doen aan comfort.

Welke kleur of ontwerpcombinatie je ook kiest, Snickers heeft de perfecte werkshorts voor zowel mannen als vrouwen.

Korte werkbroeken voor waaier van beroepen

Snickers biedt je de allerbeste werkshorts aan, wat voor werk je ook doet.

Een paar voorbeelden?

  • Ben je schilder en op zoek naar een werkshort? In dat geval past de Snickers lichtgewicht, maar zwaar versterkte schildersshort je zeker. Die werkshort is gemaakt van krasbestendig materiaal en geeft je extra comfort, zelfs na lange dagen staan of hurken.
  • Heb je als elektricien een werkshort nodig die voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften?
  • Ben je als ingenieur op zoek naar een werkshirt die bestaat uit brandvertragend materiaal?

In het assortiment van Snickers workwear shorts vind je zeker wat je zoekt voor jouw werksituatie.

En heb je hulp nodig bij het kiezen van het paar dat voor perfect voor je is? Geef ons dan een belletje. We staan bekend om onze persoonlijke service.

Verschillende soorten Snickers workwear shorts

Het merk Snickers staat erom bekend de beste werkkleding op de markt te bieden. Het merk wordt niet voor niets de “Rolls Royce onder de werkkleding” genoemd. Die kwaliteit en dat optimaal comfort vind je ook bij de shorts.

We sommen nog even de voordelen van Snickers workwear shorts voor je op
  • topkwaliteit
  • maximaal comfort door moderne snit
  • maximale draagtevredenheid
  • verscheidenheid aan kleuren, stijlen en ontwerpen
  • superieure afwerking en vakmanschap
  • betrouwbare functionaliteit
  • eigentijds ontwerp en superieure pasvorm

Het dragen van een van onze Snickers shorts heeft ook een positieve invloed op jouw klanten. Zij merken immers dat je aandacht besteedt aan elk detail – ook aan je kleding en veiligheid.

ACTIE: Koop nu twee Snickers workwear shorts online en krijg twee T-shirts gratis!

Doe het vlug, want zodra de T-shirts zijn uitgeput, is de actie ten einde. En de zomer komt eraan!

Voordelen van het bestellen bij De Veldbloem?

Je bestelt je functionele werkkledij gemakkelijk online en je krijgt je bestelling aan huis geleverd, binnen de drie dagen. We versturen alles met DPD en .

Wist je trouwens dat je je Snickers workwear shorts bij De Veldbloem kan personaliseren en laten bedrukken met je eigen logo? En dat je bij ons ook terechtkan voor alles soorten maatwerk?

PROFITEER VAN DEZE TIJDELIJKE ACTIE!

Hier vind je ons meest populaire model Snickers shorts.

 

Vorig bericht Volgend bericht