Uw oude werkbroek is €15 waard!

Ruim je kast op en bespaar €15! Ruil je oude Snickers Workwear, Blåkläder of Fristads werkbroek in voor een nieuwe en ontvang direct korting. Geldig tot 30 april 2024.

 

Als trotse leveranciers van hoogwaardige werkkledij, willen we er bij De Veldbloem Workwear voor zorgen dat jullie altijd voorzien zijn van de beste uitrusting voor jullie werk. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwste actie aan te kondigen: "Je oude werkbroek is €15 waard!"

Vanaf vandaag tot en met 30 april 2024, nodigen we jullie uit om jullie oude werkbroeken of werkshorts van Snickers Workwear, Blåkläder of Fristads bij ons in te ruilen en een korting van maar liefst €15 te ontvangen op jullie nieuwe aankoop van werkbroeken of werkshorts van deze merken.

Ben je klaar om je oude werkbroek of werkshort een upgrade te geven? Bij De Veldbloem Workwear is je oude kledij geld waard!

Waarom meedoen aan deze geweldige ruilactie?

Bespaar Geld: Met een korting van €15 op je nieuwe werkbroek of werkshort, bespaar je direct geld dat je weer kunt investeren in een nieuw exemplaar.

Upgrade je Werkkledij: Je oude werkbroek kan versleten zijn door jaren van hard werken. Ruil hem in voor een gloednieuwe, duurzame broek van Snickers Workwear, Blåkläder of Fristads en geniet van verbeterd comfort en bescherming tijdens je werkzaamheden.

Duurzaamheid: Door deel te nemen aan deze ruilactie geef je je oude werkkledij een tweede leven. Op deze manier verminder je afval en draag je bij aan een duurzamere toekomst.

 

Een greep uit ons assortiment

Blåkläder 1598 Short met Stretch en Spijkerzakken

Blåkläder 1598 Short met Stretch en Spijkerzakken Deze shorts zijn gemaakt van duurzaam materiaal met stretch voor extra comfort en bewegingsvrijheid. Met handige spijkerzakken heb je al je gereedschap altijd bij de hand. Maak je klaar voor de zomer met De Veldbloem Workwear! Koop nu de Blåkläder 1598 Short met stretch en handige spijkerzakken en ontvang GRATIS een limited edition cap. Mis deze kans niet om jezelf te verwennen met hoogwaardige kleding én een extraatje. Haast je naar onze winkel voordat deze aanbieding voorbij is!

Deze shorts zijn gemaakt van duurzaam materiaal met stretch voor extra comfort en bewegingsvrijheid. Met handige spijkerzakken heb je al je gereedschap altijd bij de hand. Maak je klaar voor de zomer met De Veldbloem Workwear! Koop nu de Blåkläder 1598 Short met stretch en handige spijkerzakken en ontvang GRATIS een limited edition cap. Mis deze kans niet om jezelf te verwennen met hoogwaardige kleding én een extraatje. Haast je naar onze winkel voordat deze aanbieding voorbij is!

Fristads Werkbroek 241 GS25

Ontdek de ultieme werkbroek voor professionals bij Fristads! De Fristads Werkbroek 241 GS25 biedt ongeëvenaard comfort, duurzaamheid en functionaliteit. Met zijn slimme ontwerp en hoogwaardige materialen ben je klaar voor elke uitdaging op de werkvloer. Of je nu in de bouw, de industrie of een andere sector werkt, deze broek staat garant voor optimale prestaties en bescherming. Kies voor kwaliteit, kies voor Fristads Werkbroek 241 GS25.

Snickers Workwear 6175 AllroundWork 4-Weg Stretch Korte Werkbroek met Holsterzakken.

Snickers Workwear 6175 AllroundWork 4-Weg Stretch Korte Werkbroek met Holsterzakken: Ultiem comfort met 4-weg stretchmateriaal en handige holsterzakken voor al je gereedschap. Mis de zomeractie niet bij De Veldbloem Workwear en ontvang een gratis coolerbag rugzak bij aankoop van 2 shorts van Snickers Workwear!

 

Deze korte werkbroek biedt ultiem comfort dankzij het 4-weg stretchmateriaal. De 6175 AllroundWork 4-Weg Stretch Korte Werkbroek met handige holsterzakken heb je al je gereedschap binnen handbereik terwijl je werkt. Ontdek de nieuwste zomeractie bij De Veldbloem Workwear! Kom langs en scoor jouw gloednieuwe shorts van Snickers Workwear, en als kers op de taart, krijg je bij aankoop van 2 Snickers Workwear shorts een gratis coolerbag rugzak cadeau. Wacht niet langer, jouw comfortabele én stijlvolle outfit wacht op je!

 

Klaar voor een duurzamere toekomst?

Doe mee met Fristads & Snickers Workwear en stap in de wereld van hergebruik! Met onze inzamelboxen geven we jouw oude werkkleding een nieuw leven. Samen verkleinen we onze ecologische voetafdruk en dragen we bij aan een circulaire economie. Dus, waar wacht je nog op? Lever je gebruikte kleding in en laten we samen op weg gaan naar een groenere toekomst!

Bij Fristads en Snickers Workwear zijn ze zicht zeer bewust van de negatieve impact van de kledingindustrie op onze planeet. Daarom brengen ze positieve veranderingen teweeg om de negatieve gevolgen van onze bedrijfsactiviteiten tot een minimum te beperken. Daarnaast zullen grondstoffen zoals katoen, polyester etc. steeds kostbaarder worden. Om hier grip op te houden willen ze actief schakelen in de retourname, maar ook in hergebruik van deze grondstoffen om zo de impact op het milieu en onze grondstofafhankelijkheid zo klein mogelijk te maken.

Waarom recycleren?

  • Minder verspilling
  • Meer hergebruik
  • Minder vervuiling in de werkkledingindustrie

 

Hoe werkt het?

  1. Breng je oude werkbroek of werkshort van Snickers Workwear, Blåkläder of Fristads mee naar De Veldbloem.
  2. Kies je nieuwe werkbroek of werkshort uit ons assortiment van deze merken.
  3. Bij de kassa ontvang je direct een korting van €15 op je aankoop.

Het is zo eenvoudig! Dus waar wacht je nog op? Ruim op en bespaar bij De Veldbloem met onze geweldige werkbroek ruilactie!

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in onze winkel en jullie te helpen bij het vinden van de perfecte werkkledij.

 

Actievoorwaarden: Niet cumuleerbaar met andere kortingen. Actie geldig van 19/04 tot en met 30/04/2024. Enkel geldig in de winkel.
Vorig bericht