Werkkledij... ook voor dames

Bij de damescollectie draait om één ding: onvoorwaardelijke functionaliteit, werkcomfort en bescherming, speciaal ontworpen voor dames. 

Elk dameskledingstuk is speciaal voor vrouwen ontworpen. Onze collectie dameskledij heeft een geavanceerd design voor een mooie vrouwelijke pasvorm
met buitengewone bewegingsvrijheid.

Functionele werkbroeken met hoge bewegingsvrijheid

Onze geavanceerde werkbroeken hebben bijvoorbeeld een lage taille en een perfecte vorm voor het vrouwelijk lichaam. Speciaal voor vrouwen, zonder dat de functionaliteit eronder lijdt, is er ruimte voor het nodige werkmateriaal. Klittenbandbevestigingen voor gereedschap, voor- en holsterzakken, duimstokzak en vak voor mobieltje houden alles binnen handbereik.

Op je knieën werken is zwaar. Daarom bieden de werkbroeken en kniebeschermers met het gepatenteerde KneeGuard™ plaatsingssysteem u de meest geavanceerde, gecertificeerde kniebescherming.

Totaalpakket

Hoodies, sweaters, polo's en T-shirts, softshelljassen tot vlamvertragende kledij ... noem maar op! In ons assortiment vind je een totaalpakket aan kledij voor dames. Ook hier is er aandacht voor de fucntionaliteit, werkcomfort, kwaliteit en persoonlijke bescherming.

Ontdek onze online damescollectie. Vind je niet wat u zoekt, vraag ernaar in onze winkel of contacteer ons op  09 335 27 20.

Ons 'dames'team staat voor je klaar!

 

Vorig bericht Volgend bericht