De Veldbloem is trots op haar service en garandeert u deze ook op haar online diensten!

 • Hoe kan ik De Veldbloem contacteren?
  U kan ons steeds bereiken via email op volgend adres: info@develdbloem.be of telefonisch op het nr +32 9 335 27 20.

 • Is er ook een winkel?
  Ja, we hebben ook een winkel. U vindt ons te Aalter in de Groendreef 9. De openingsuren staan vermeld op de website op de contactpagina.

 • Hoe kan ik een online bestelling plaatsen?
  Kies bij het artikel naar uw keuze de juiste kleur en aantal en leg de items in uw winkelmandje door op het wagentje te klikken. Om verder te winkelen en andere items toe te voegen, klik op ? toevoegen?, om uw bestelling te finaliseren, klik op ?ga verder?. Kies de verzendingswijze en klik nogmaals op ?ga verder?. Geef het facturatie- en leveradres in. Controleer beide adressen en klik op ?afrekenen?. U ontvangt een orderbevestiging per mail. De aangeduide levertermijn begint pas te lopen na ontvangst van de betaling.

 • Hoe bepaal ik de juiste maat?
  ndien u voor een bepaald artikel uw maat niet weet, raadpleeg dan de maattabel. Bij elk artikel is een link die de juiste maattabel weergeeft.

 • Hoe betaal ik mijn bestelling?
  Elke bestelling dient vooraf betaald te worden via overschrijving op rekening nr 737-0041068-80

 • Hoe weet ik dat u mijn bestelling juist ontvangen heeft?
  Zodra u uw bestelling bevestigd heeft, krijgt u automatisch een orderbevestiging toegestuurd via email.

 • Ik laat mijn bestelling graag borduren, hoe werkt dit?
  Voor borduurwerk maken wij graag een offerte op maat. De prijs is gebaseerd op opmaak, aantal kleuren en formaat. Indien u uw logo laat borduren, ontvangen wij graag een gelijnde tekening in pdf of jpg formaat. Deze kan u bij elk product uploaden.

 • Hoe gebeurt de levering van mijn bestelling?
  U kan uw bestelling gratis afhalen in onze winkel in de Groendreef te Aalter. Wij verwittigen u zodra uw bestelling klaar is voor afhaling en houden ze dan 14 dagen beschikbaar voor afhaling. Indien u gekozen heeft voor uw bestelling thuis geleverd te krijgen, wordt uw bestelling binnen de aangeduide levertermijn verzonden via een transportdienst.

 • Ik wil een item terugsturen.
  De Veldbloem is trots op haar service en voert een ?no questions asked? beleid. Terugzendingen dienen schriftelijk aangevraagd te worden via info@develdbloem.be binnen 14 dagen na ontvangst. Goederen moeten ongebruikt en in de originele verpakking met alle labels nog aangehecht teruggestuurd worden. De Veldbloem behoudt het recht om items die niet aan deze voorwaarden voldoen, te weigeren. Transportkosten worden niet vergoed, tenzij de retour een gevolg is van een fout langs onze kant. Gepersonaliseerde artikelen worden niet teruggenomen.  Bekijk onze Algemene Voorwaarden voor verder informatie.