De Veldbloem Selectie: 3 Stretch Werkbroeken onder de €100

Dé juiste werkbroek voor u. Dat is een broek die u comfort en efficiëntie biedt, maar die natuurlijk ook binnen budget valt. Een stretch werkbroek tikt zeker de eerste twee vinkjes maar kan al wel eens een flink bedrag kosten. Daarom hebben we bij De Veldbloem drie topmodellen voor u geselecteerd die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook betaalbaar. Deze stretch werkbroeken bieden u de flexibiliteit en duurzaamheid die u nodig heeft, allemaal voor minder dan €100.

We begrijpen als geen ander dat hoogwaardige werkbroeken essentieel zijn voor elke klus. Daarom hebben we drie uitstekende stretch werkbroeken voor u geselecteerd, allemaal onder de €100.  Allemaal met stretch, knie- en hulpzakken. Ontdek onze topkeuzes voor comfort, duurzaamheid en flexibiliteit!

 

Stretch Werkbroek 2900 GWM Fristads

Stretch Werkbroek 2900 GWM 2-weg Stretch Fristads | Hoogwaardige Werkkleding

Deze werkbroek van Fristads combineert comfort en functionaliteit. De 2900 GWM Stretch werkbroek is ontworpen met flexibiliteit in gedachten, zodat u zich vrij kunt bewegen tijdens uw werkdag. De broek is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen de slijtage van dagelijks gebruik, en heeft verschillende zakken voor al uw gereedschappen en benodigdheden. 

Belangrijkste kenmerken:

 • Stretchmateriaal voor optimale bewegingsvrijheid
 • Versterkte knieën voor extra duurzaamheid
 • Meerdere handige zakken

  1750 Werkbroek 2-WEG STRETCH Blåkläder

  1750 Werkbroek 2-WEG STRETCH Blåkläder | Flexibiliteit en Stevigheid professionele werkkledij


  De Blåkläder 1750 Werkbroek biedt een perfecte balans tussen comfort en functionaliteit. Deze broek is gemaakt van een duurzaam stretchmateriaal dat zowel flexibiliteit als stevigheid biedt. De broek is uitgerust met praktische zakken en versterkingen op kritieke punten om de levensduur te verlengen. Ideaal voor professionals die zowel bewegingsvrijheid als bescherming nodig hebben.

  • 2-weg stretchmateriaal voor extra comfort
  • Versterkte knieën en zakken
  • Stijlvol en functioneel ontwerp

   

  Werkbroek HAVEP® REVOLVE Havep

  Werkbroek HAVEP REVOLVE 4-weg Stretch Duurzaam en Comfortabel professionele werkkledij

  De HAVEP® REVOLVE werkbroek van Havep combineert een modern design met uitstekende functionaliteit. Deze broek is ontworpen om bestand te zijn tegen zware werkomstandigheden en biedt tegelijkertijd het comfort dat u nodig heeft. Met een focus op ergonomie en duurzaamheid, is de REVOLVE werkbroek een uitstekende keuze voor professionals die de hele dag actief zijn.

  Belangrijkste kenmerken:

  • Ergonomisch ontwerp voor maximaal comfort
  • 4-weg stretch
  • Handige zakken voor gereedschap en accessoires

  Met deze drie stretch werkbroeken onder de €100 kunt u genieten van comfort, duurzaamheid en stijl tijdens uw werkdag.

   

  Onze tips wanneer u hetzelfde comfort zoekt in een korte broek:

   

  Scoor nu je betaalbare werkbroek!

  Bij De Veldbloem geloven we dat iedereen toegang moet hebben tot hoogwaardige werkkleding. Met deze drie stretch werkbroeken onder de €100 kunt u genieten van comfort, duurzaamheid en stijl tijdens uw werkdag. Bezoek onze winkel of bekijk onze website voor meer informatie en om uw perfecte werkbroek te vinden!

  Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze andere producten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

  Vorig bericht Volgend bericht