Belangrijke Mededeling: Wegenwerken op de N44 vanaf 27 mei 2024

Binnenkort (vanaf maandag 27 mei 2024) starten de wegenwerken op de Knokkebaan N44. Tijdens deze periode blijft onze winkel én borduuratelier gewoon bereikbaar, maar er zal sprake zijn van een gewijzigde verkeerssituatie. Het verkeer wordt op de N44 geleid over twee keer één rijvak, wat mogelijk tot enige vertraging kan leiden.

Ondanks deze verkeersomstandigheden blijven wij volledig operationeel en staan wij klaar om u van dienst te zijn.

We begrijpen dat de gewijzigde verkeerssituatie enige hinder met zich mee kunnen brengen. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om uw bestelling aan huis te laten leveren. Zo kunt u gemakkelijk en zonder extra zorgen toch de benodigde werkkleding en borduurwerken verkrijgen.

Wij waarderen uw begrip en geduld tijdens deze wegenwerken en doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben bij het plannen van uw bezoek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Bij De Veldbloem kunt u terecht voor hoogwaardige borduurwerkdiensten en een breed assortiment aan werkkleding van topmerken zoals:

  • Snickers Workwear

6590 Stretch Werkbroek met Capsulized™ Kniebeschermers en Holsterzakken

Snickers Workwear  De veldbloem, uw winkel voor werkkledij

De Snickers Workwear 6590 Stretch Werkbroek is ontworpen voor professionals die comfort en functionaliteit nodig hebben op de werkvloer. Deze werkbroek is voorzien van gecertificeerde kniebeschermers die permanent op hun plaats gelast zijn, waardoor maximale bescherming en ondersteuning worden geboden tijdens het knielen. De Capsulized™ Kniebeschermers zorgen voor een ergonomische pasvorm en de holsterzakken bieden handige opbergruimte voor gereedschap en andere benodigdheden.

  • Fristads

HIGH VIS Poloshirt KLASSE 3 7025 PHV

Fristads De veldbloem, uw winkel voor werkkledij

Het Fristads HIGH VIS Poloshirt KLASSE 3 7025 PHV is een hoog zichtbaarheid poloshirt dat voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen (klasse 3). Ideaal voor professionals die werken in omgevingen met weinig licht of verhoogd risico op ongevallen. Dit poloshirt biedt niet alleen uitstekende zichtbaarheid, maar ook comfort en duurzaamheid voor langdurig gebruik op de werkvloer.

  • Blåkläder

1598 Short met Stretch en Spijkerzakken

blaklader De veldbloem, uw winkel voor werkkledij

De Blåkläder 1598 Short met Stretch en Spijkerzakken is ontworpen voor optimale bewegingsvrijheid en functionaliteit tijdens warme werkdagen. Deze short is gemaakt van duurzame materialen met stretch, waardoor hij comfortabel zit en bestand is tegen zware omstandigheden. De handige spijkerzakken bieden extra opbergruimte voor gereedschap en andere benodigdheden.

  • Sixton

Cuban S3 Veiligheidsschoenen

Sixton De veldbloem, uw winkel voor werkkledij

De Sixton Cuban S3 Veiligheidsschoenen bieden uitstekende bescherming en comfort voor professionals die werken in veeleisende omgevingen. Voorzien van een stalen neus en antislipzool, bieden deze schoenen maximale veiligheid op de werkvloer. Daarnaast zorgt het ergonomische ontwerp en het gebruik van hoogwaardige materialen voor een comfortabele pasvorm, zelfs bij langdurig gebruik.

 

Vorig bericht Volgend bericht