Op naar hergebruik via de inzamelbox van Fristads & Snickers

Stop je oude werkkledij in de inzamelbox van Fristads en Snickers. Te vinden in De Veldbloem.

Net als alle duurzame bedrijven willen we bij De Veldbloem onze ecologische voetafdruk verkleinen. We geven je daarom de kans om je versleten werkkleding in onze winkel te deponeren in de speciale inzamelbox van Fristads en Snickers Workwear, twee van de bekendste merken van werkkledij die we in ons gamma aanbieden.

Door deze inzamelbox is werkkleding meteen een stuk milieuvriendelijker geworden. De Veldbloem zet dan ook graag haar schouders onder deze actie. In onze winkel vind je vanaf nu een handige inzamelbox waarin je je versleten broeken van Fristads of Snickers kunt deponeren als je een nieuw paar komt kopen.

Voor jou als klant is die inzamelbox lekker handig én een kleine stap naar een groenere planeet.

Een makkelijker manier om je steentje bij te dragen aan het milieu bestaat er volgens ons niet.

Waarom deze inzamelbox van Fristads en Snickers Workwear?

Fristads en Snickers Workwear zijn zich bewust van de negatieve impact van de kledingindustrie op het milieu. Ze doen dan ook de nodige inspanningen om die negatieve impact zoveel mogelijk te minimaliseren. Zo streven ze naar minder afval en vervuiling in de werkkledingindustrie en focussen ze op meer hergebruik.

Via de inzamelbox van Fristads en Snickers Workwear moedigen ze concreet de retourlogistiek van hun oude kapotte kledij aan met de bedoeling ze te recycleren en ze opnieuw te gebruiken.

Het gaat in deze niet alleen om milieuvriendelijkheid, maar ook om vindingrijkheid. Nu grondstoffen schaars worden moeten kledingfabrikanten hun verantwoordelijkheid nemen om een duurzame toekomst te garanderen.

Door oude werkkledij in te zamelen en te hergebruiken leveren Fristads en Snickers Workwear een kleine maar belangrijke bijdrage aan het verminderen van onze afhankelijkheid van grondstoffen.

Waarom doet De Veldbloem mee met deze actie?

De Veldbloem doet dolgraag en enthousiast mee met deze actie omdat we ons graag inzetten voor een positieve initiatief als dit.

Door de inzamelbox van Fristads en Snickers Workwear in onze winkel te plaatsen dragen we bij aan de duurzame verwerking van werkkleding die bij ons is aangekocht. Tegelijk verminderen we hun en dus ook onze impact op het milieu.

Door aan dit initiatief mee te werken tonen we onze betrokkenheid bij duurzame werkkledij en dragen we ons steentje bij aan het minimaliseren van afval en vervuiling in de industrie.

Waarom zou jij meedoen met deze actie?

Waarom zou jij je oude versleten werkkleding deponeren in de inzamelbox van Fristads en Snickers Workwear? We geven je meteen drie goede redenen.

  1. In de eerste plaats is het gewoon lekker handig. Je komt bij ons in de winkel je nieuwe werkkledij van Fristads of Snickers Workwear kopen en deponeert in één beweging je oude versleten spullen in de inzamelbox.
  2. Fristads en Snickers Workwear werken actief aan het hergebruik van hun grondstoffen maar hebben daarbij jouw hulp nodig. Als jij deelneemt aan hun retourprogramma draag je een steentje bij aan het milieu én aan een duurzamere wereld.
  3. Wanneer je jouw nieuwe werkkleding bij ons koopt, draag je met een goed gevoel bij aan de verwerking van je oude werkkleding. Je vermindert de impact op het milieu en brengt een positieve boodschap over aan iedereen om je heen. Bovendien steun je een lokaal bedrijf als De Veldbloem dat een verschil wil maken.

Maak gebruik van de inzamelbox van Fristads en Snickers Workwear!

Kom langs bij De Veldbloem, koop een nieuwe werkbroek en deponeer tegelijk je versleten werkkledij in de inzamelbox van Fristads of Snickers. Geen afval meer thuis, en je oude werkkledij gaat een nieuwe toekomst van hergebruik tegemoet.

Ook leuk om te weten? Wij kunnen via een digitaal dashboard bijhouden hoeveel verschil we samen maken.

Laten we samen een positieve impact maken! Eén broek per keer.

Vorig bericht Volgend bericht