Snickers T-shirt, optimaal voor werken in de zomerse hitte!

Snickers T-Shirt, fijn om te dragen!

Ben je op zoek naar comfortabele werkkledij die ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit is? Dan heb je zeker al de naam Snickers horen vallen, het gerenommeerde en vertrouwde merk dat bekend staat om zijn representatieve werkkleding voor vak- en werkmensen. Wist je dat een van de populairste items uit hun collectie het Snickers T-shirt is? Meer, wist je dat de populairste Snickers T-shirt de 2502 met ronde hals is? En dat er nu ook een soortgelijke T-shirt met V-hals op de markt is die zeer betaalbaar is?

TOPkwaliteit voor een TOPprijs als je het ons vraagt!

Het merk Snickers staat garant voor fijne werkkleding van hoge kwaliteit. En doordat De Veldbloem officiële dealer is van Snickers Workwear kan je je Snickers T-shirt makkelijk bestellen via onze webshop. Zo ben je er meteen zeker van dat je een origineel product in handen hebt. Bovendien kan je rekenen op de best mogelijke service.

Ook onze bermuda-actie loopt nog! Twee Snickers Workwear shorts kopen en je krijgt meteen twee T-shirts gratis. Profiteer ervan!

Wat maakt een Snickers T-shirt zo bijzonder?

Snickers biedt uitsluitend comfortabele en hoogwaardige werkkledij. De Snickers T-shirt is enorm gewild onder vakmensen en dat is alleen maar logisch als je bekijkt welke pluspunten die allemaal heeft. We sommen ze hieronder even op. Hou je vast, want ze zijn talrijk.

Optimale combinatie van comfort en stijl

Het Snickers T-shirt is een comfortabel shirt gemaakt van zacht en ademend materiaal. Dat maakt het kledingstuk ideaal om te dragen tijdens het werk in de warme zomermaanden. Je voelt je de hele werkdag comfortabel.

Een goed ontworpen en stijlvolle werkkleding is trouwens van groot belang voor vakmensen. Het beschermt je niet alleen tegen verwondingen, het zorgt ook voor een professionele uitstraling op de werkvloer.

Enorm grote keuze in kleuren en maten

Of je nu op zoek bent naar een neutrale kleur als zwart of grijs, of juist naar een opvallende kleur als chili rood of ocean blue, bij Snickers vind je het allemaal.

Bovendien zijn de Snickers T-shirts verkrijgbaar in diverse maten zodat er voor iedereen een passend exemplaar te vinden is. Ook voor jou!

Pure kwaliteit

Het merk is al jarenlang een autoriteit op de markt van werkkleding. De Snickers T-shirts zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen die zorgvuldig zijn afgewerkt. Daardoor zit zo’n T-shirt niet alleen comfortabel, het gaat ook extra lang mee.

Ook na veelvuldig wassen en dragen blijven Snickers T-shirts er als nieuw uitzien.

Of je nu een drukke werkdag hebt met veel beweging en actie, of juist de hele dag achter een bureau zit, je Snickers T-shirt blijft mooi en zacht.

Veelzijdig kledingstuk

Je kan het T-shirt op verschillende manieren dragen. Tijdens het werk als comfortabele onderlaag onder je werkkleding voor extra comfort, of combineren met een geruite flanellen shirt voor een casual look.

Een Snickers T-shirt staat je altijd goed!

Het fijne aan een Snickers T-shirt is dat het je altijd goed staat en je er op elk moment van de dag representatief uitziet.

PS: Bij ons kan je terecht om je shirt te personaliseren met het logo van je bedrijf, voor een nog grotere professionele uitstraling.

Een Snickers T-shirt is speciaal ontworpen voor warme en zonnige omstandigheden

Je weet uiteraard hoe belangrijk het is om jezelf goed te beschermen tegen de zon en oververhitting. Werken in warm weer kan immers gevaarlijk zijn.

Gelukkig biedt de goede werkkleding van Snickers uitkomst. Snickers heeft namelijk een speciale LiteWork-collectie ontwikkeld die perfect is voor warme klimaten.

We vertellen je hieronder even wat de LiteWork-collectie inhoudt.

Lichtgewicht en ademende materialen

Snickers heeft speciaal voor warmere klimaten de LiteWork-collectie ontwikkeld. Deze collectie maakt gebruik van exclusief geselecteerde duurzame, maar toch lichte stoffen voor zowel comfort als veiligheid.

Katoen wordt vaak gezien als lichtgewicht, maar droogt juist erg langzaam op vanwege het hoge absorberende vermogen.

Een Snickers T-shirt heeft een licht gewicht en bestaat uit ademend materiaal. Die zorgt voor een betere ventilatie en droogt sneller op als het nat wordt door transpiratie.

Houd je lichaamstemperatuur op peil

Goede werkkleding moet in staat zijn je lichaamstemperatuur goed te regelen.

Bij warm weer heb je kleding nodig met een hoog ademend vermogen en veel ventilatie.

Snickers Workwear maakt in haar werkkleding en haar Snickers T-shirts gebruik van stoffen met 37,5® technologie. Deze gepatenteerde deeltjes helpen je lichaam een ideale kerntemperatuur vast te houden. Dat doen ze door transpiratie in een vroeg stadium af te voeren nog voordat het vloeibaar wordt in de vorm van zweet.

Het resultaat? Je blijft altijd koel en droog, hoe warm het ook wordt.

Beschermt tegen uv-stralen

In de bouwsector staat veiligheid altijd voorop, en in zonnige omstandigheden kan bescherming tegen schadelijke uv-stralen van de zon het verschil maken.

Snickers Workwear maakt daarom voor een aantal kledingstukken in haar LiteWork-collectie gebruik van lichte maar toch dicht geweven stoffen die een uitmuntende Ultraviolet Protection Factor bieden van 40+.

Op die manier ben je optimaal beschermd tegen schadelijke uv-stralen.

Conclusie? Snickers biedt kleding voor warm weer

Snickers Workwear is voorloper op het vlak van intelligente ontwikkelingen en slimme oplossingen voor kleding in een breed scala aan werkomstandigheden. De LiteWork-collectie is speciaal ontwikkeld voor warmere klimaten en biedt de ideale oplossing voor wie buiten werkt in warme en zonnige omstandigheden.

Met de LiteWork-collectie van Snickers Workwear ben je verzekerd van lichte, ademende kleding die optimaal beschermt tegen de zon en uv-stralen.

Wees er maar zeker van. In een Snickers T-shirt werk je veilig en comfortabel, ook als de temperaturen hoog oplopen!

Vorig bericht Volgend bericht